@rhino
Quote:
Iza difuzora ide apsorber. A ne ispod njega. Mada moguce da ne kapiram ove nacrte sa strane gdje apsorber panel i difuzor izgledaju kao deka i jastuk na krevetu
|
Ovo sa strane je rje?enje za plafon. I razumio da crte? kriv.
@boggy
Quote:
TACNO!
2D difuzori tog ranga nemaju smisla ako ih malo sta od sweet spota od zvucnika uopste pogadja
Preporucujem binarne difuzore preko apsorbera kao kod Eomsy-ja, i na mestu gde si planirao 2D difuzore stavi jos apsorbera slicnog tipa kao i do sada ili debljih, (naravno, sa binarnim difuzorima preko)
|
Razumio da od mojih crte?a ni?ta. Ići ću sa binarnim rje?enjem, ali mi je prekomlicirano (novčano i radno i svakako

) radit poput eomsya.
Dopada mi se Nenadova preporuka. Ne izgleda mi komplicirano.
@Eomsy
Quote:
Ali tebi su več otpozadi absorberi gotovi, zar ne? Onda bi samo na mjesto predviđenih difuzora veliki horizontalni absorber sa binarcima ...
|
To je sjeb da. Crveno na slikama je gotovo!
@NLP
Nenade, jako nam se dopalo ovo rje?enje. Nisam jo? stigao pročitati boggy-ev pdf.
Ovo postavim preko zadnja dva apsorbera?
Koje su dimenzije, i dali je shema uvik ista (raspored rupica),a ja je prilagodim svojim dimenzijama apsorbera?
Od kojeg materijala bi mi bilo estetski najpovoljnije, a da zadrzava funkcionalnost, izraditi ovako ne?to?
Na koju visinu postavljam? Vjerojatno sredina bad-a na visinu sweet spota?
Ako ove odgovore mogu pronaći u boggy-ov pdf samo recite. Cili dan radimo po sobi, preumoran sam za včrs tra?it odgovore.
Hvala Ekipa!