View Single Post
Old 04-11-2011, 04:10 PM   #9
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: Pitanje u vezi izbora zvucne karte (snimanje vokala u kućnim uslovima)

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Slobodno kupi saund blaster,to je jedan super komad opreme koji svira mnogo vise nego sto kosta,neki su radeci sa njim dobili i greamy.Farba njegovih konvertora i preampa je takva da to nijedna druga karta ili preamp nemaju,budi specifican i originalan. A i najbitnija je muzika...pevaj,sviraj,komponuj,oprema je sasvim nebitna kada si Vuk Mandusic.Pozzzzz
Da si stavio kakvog mrgud-smajlija, znali bi da si ironičan i da se zeza? , a ovako . Ne bi bilo lo?e da svoju "skrivenu poruku" ili potvrdi?, ili čoveku (a i svima nama drugima) objasni? kakva je to fantastična pre(amp) boja Creative-ovih (Live) proizvoda, mislim, gde si to pročitao, video neku komparativnu analizu... Tvoja tehnostatacija je utoliko uboditija za oči ako znamo da 99,9% svih nas na Rumskom radi sa nekom drugom (a Boga mi i skupljom) opremom!?!
Ova digresija s moje strane izneta je zbog su?te kontradiktornosti na?a dva komentara, pa mi se čini da neko ko tra?i pomoć, čitajući ih, ne dobija ni?ta sem ...