View Single Post
Old 02-11-2011, 03:09 PM   #25
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: iPad synths rulez!!!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Nemoj samo da pljujete... Da je Mozart imao iPad - ko zna sta bi sve radio !????
Jok more, ja uop?te ne pljujem, meni samo zabavno A Mozart je umro toliko davno da je pitanje da li je uop?te i postojao. Po?to je svarno nemoguće da čovek komponuje toliko hitova bez iPada. Bacha da ni ne pominjemo

?egu na stranu, taj Alesis I/O Dock... jesi li video to u?ivo? Ustvari, zanima me ?ta on zapravo koristi kao audio I/O konektor na iPadu? Sudeći po tome da NEMA digital audio I/O () deluje mi kao da se cela njegova audio komunikacija sa iPadom de?ava preko onog 3,5mm jacka.

Ne?to mi se čini da će se funkcije onog multipin konektora na iPadu otključavati jedna po jedna, i da će mo?da već iPad3 doneti ne?to "novo" po pitanju digitalnog audio streama (ustvari omogućiti ono ?to je do sada bilo onemogućeno ). A onda će odjednom Alesis ili neko drugi izbaciti novi docking station. Svima super

Da ponovim: ne pljujem, ne trujem, mislim da je Alesis I/O must have za ?ive svirke sa iPadom, samo mi u ovoj trenutnoj inkarnaciji deluje kao bacanje para za ono za ?ta tebi treba (eksterni plugin).

Pozdrav,

Vasa