tako sam slicno nesto i uradio... problem kod mene je sto ja u cubaseu sve sredim inserte i outse kako bi trebalo, i nekoliko klavijatura i midi kontrolera povezem i sve radi nemam problema, ali kao da gt-8 processor ne salje nista preko midi-a... i verovatno kao sto treba da se pogodi in-out u cubaseu, tako i treba da se pogodi verovatno kanali u meniu procesora gt-8...a stos je sto meni to nije poslo za rukom
kako sam citao u manualu, nigde nisam naisao na to da midi (in, out na proscesoru) sluzi
samo za slanje presetsa i boja u/iz kompjutera, kontao sam da mogu da ga povezem kao klavijaturu, i da ce mi akorde i note sa gitare pisati onako kao kad bi ja rucno pisao ili kad prepozna preko midi klavijature... i posle ja samo recimo promenim tip gitare u plaginu, ili instrument a da ostanu note...
jedino kako sam uspeo, je preko guitar rig-a... stvarno dobar program, kao sto kazes, preko audio kao da prebacuje u midi, ima veliki izbor i gitara i glava pojacala, postavki mikrofona, i moze veeeeliki broj zvukova da se napravi... doduse ipak nije to bas taj zvuk, ali je poprilichno zadovoljavajuc...
ako je neko uspeo da poveze nekako gitaru preko midia, ili ako za to postoji neka posebna sprava neka javi