View Single Post
Old 31-10-2011, 11:25 AM   #50
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Golden Age - nove sprave AES2011

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
e,dabear-ce....ja sam svoju opservaciju GAP-a odavno zavrsio,tako da nema potrebe da me ti i jos poneko prozivate i sirite pricu,pogotovo ne takvim tonom i u tom pravcu.Ako te vec ne zanima sta ima ispod haube jednog mikrofonskog pretpojacala,i njihova reklamna kampanja koja je po meni prenaduvana,a ti lepo nastavi dalje da se svakodnevno nastavljas sa Znakom,ja ti nikada zbog toga nisam rekao da "odmoris malo",jel tako...kao sto ni Elf-a nikada nisam pitao dali ga za nesto boli k ili mu rekao "da se mani "politike".Sta su na ovom forumu GAP73,FF800,Adam A7,rode K2 i gomilica plug inova???....sveto pismo u koje se ne dira?....da se momci koji to svakodnevno hvale nebi uvredili?pffff.Odavno su mi dojadila tvoja promovisanja elektronske muzike i remixa,price o softu koji radi kao hard,pokretanje tema u kojima se kaze da je akustika bespotrebna,da je u sustini sve sem kompa bespotrebno(kao da cemo sada i svi mi ostali samo da remixujemo do besvesti)....pa samo te postove jednostavno ne citam....ne citaj ni ti moje ako ti nisu po volji i kraj price,nemoj samo cekati priliku da me isprovociras,ne radis to prvi put.Ti si pocasni clan ovog foruma,bez veze je da to koristis tako sto ces uletati bez potrebe u prepirku u kojoj se na kraju nadas necijem banovanju....pogotovo ako je prepirka gotova jer za nju su potrebne dve strane....a ja rekoh sve sta sam imao.
he he ...to sto ne citas moje postove - nije dobro...proputices mozda nesto dobro da procitas.
To da akustika i sve osyalo netreba...donekle je tacno. Ako (akustika) ne moze da se napravi kako treba, bolje da je nema.... da outboard ne treba za MIKSANJE - ne treba - sto dokazuje gomila svetskih faca koji miksaju ITB i ciji miksevi zvuce bolje nego sto ce ikada neki miks sa nasih prostora zvucati !
jos nesto - ja nisam da se niko banuje, BTW...
DaBear is offline   Reply With Quote