View Single Post
Old 29-10-2011, 12:19 AM   #43
rastamankg
Member

Default Re: Android duplo br?i od iPhonea

Ne razumem pljuvanje ni po jednoj od ove dve platforme. Svaka od njih ima svoje prednosti. Koristio sam dva android telefona i imam android tablet, a opet nemam neku "potrebu" da pljujem po appleu. Koliko god pljuvali apple, on je ipak zapoceo revoluciju sa svakim svojim proizvodom, samo je mana sto su apple proizvodi preskupi, i mislim da se to nece menjati u skorije vreme, jer je apple ipak ime u IT industriji skoro trideset godina. Samo ta cinjenica dokauje koliko je apple dobra kompanija, kada se toliko dugo odrzala na samom vrhu it indusrije. Android je i dalje relativno nova platforma, i verujem da ce u buducnosti biti mnogo usavrsavana (Ice Cream Sandwitch deluje obecavajuce). Plus za android je i to sto je otvorenog tipa, tako da svi mogu da doradjuju sta im se ne svidja, za razliku od applea. Mana mu je samo sto aplikacije mogu da se pisu iskljucivo u javi, pa ga to malo ogranicava (mislim da je to razlog kocenja pojedinih aplikacija na Androidu). Mada, na kraju krajeva, i iOS i Android pokrece unixoliki kernel, tako da su u osnovi oni nekako povezani :P. Sto se tice price sa pocetka teksta, sada koristim samsung star II koji ima samsungov fabricki operativni sistem, i nista mi ne fali. Tako da, ko sta voli, neka kupi. Sve je dobro ako moze da zavrsi posao koji mu je u osnovi

EDIT: Izvinite na zomifikaciji teme, tek sad vidim kad je zadnji post postavljen

Last edited by rastamankg; 29-10-2011 at 12:22 AM.
rastamankg is offline   Reply With Quote