View Single Post
Old 27-10-2011, 11:18 PM   #28
quake2
Banned

Default Re: Golden Age - nove sprave AES2011

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
..kupuješ aparate zato što su ti potrebni, a ne zato što što ih je komšija kupio. Ili potpuno obrnuto, zavisi od toga da li ti je stalo do rezultata ili do kurčenja, odnosno od toga na koji način želiš da izađeš na ulicu.

Kao muzikantu koji boravi u studiju uvek mi je bilo najvažnije da mi bude prijatno, ili bar da mi ne bude neprijatno (to mi se jako retko dešavalo, ali kad je bilo dobro i ja sam bio dobar). Mnogo važnije nego da oko mene svetli gomila lampica. Kao snimatelju sa muzikantskim iskustvom mi je bilo najvažnije da omogućim muzikantima da se dobro osećaju i da odu kući veseli i zadovoljni. I da nemaju pojma da li sam imao ikakav problem sa opremom (a ko nema problem sa opremom, makar i skupom, taj nije ni radio).

Pozdrav,

Vasa
Procitaj i ti....da ne pijes ti tamo neku neprijavljenu domacu sljivu baz da si pozvao drugare sa foruma?Neznam gde je GA u ovoj prici,samo neki likovi,komsije,lampice....moze da zvuci i ovako i onako.

A za GAP73....verovatno i jeste: koliko para toliko i muzike,uvek se to na kraju ispostavi.pozzzzz

Last edited by quake2; 27-10-2011 at 11:30 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote