Po meni je totalno nepotrebno i nezrelo raslojavanje na nas i na njih, nove i stare, hoću reći, forum postoji da bi se razmenjivala mi?ljenja, stavovi i znanje, te svaka prozivka (pa i ona bezimena) vodi (srećom benignom) razdoru, a ne dobronamernom cilju.
Recimo, za nekoga će to ?to napisah biti njanjavo razglabanje t.j. o'prdem'puc-filozofija audio-tupana u prazno? U fazonu, ko je bre ovaj da naglaba ovde gde ukopani u dubine na?ega sećanja jasno se uzdi?u krajputa?i zvuka (ta-RaAAm), te moćne legende ?to nas na?alost ostavi?e ovde da se nate?emo sa neznalicama i nafuranim, kako ono be?e, bedroom producentima? Ja, istina, koristim sarkazam kao stilski alat, ali nikada ne pote?em termine tipa "pljuvanje" i "hejt", vrlo, vrlo retko pritiskam ovo "hvala" i naročito zazirem od kometara tipa: "To care, sve si rekao. U pravu si, podr?avam, i.t.d...". Nauči? se da sam nosi? krst svoje priče, i ne postavlja? se pod tuđa leđa (nit' đipa? na nji').
Ono, omakne se ponekad, al' za to postoji ona prosta i posebno na ovom forumu zaboravljena reč... Izvini.
Uostalom, zamislite kada bi svim (naročito na?im) političarima zabranili da prozivaju svoje kolege, nebitno jesu li oni iz njihove ili protivničke stranke? Dakle, nema vi?e negativne kampanje, jedino pravo koje ima? je da smisli? kritiku koja uistinu mo?e biti uperena protiv nečijeg zalaganja za određene (bez)vrednosti, ali nikada se ne sme eksplicirarati i upirati prstom? M? Primera radi...
Smatram da je objavljivanje obna?enih ?enskih tela kao fusnota u svoj ovoj polemici apsolutni zgoditak, tačnije su?tina pogođena u notu. Nekada je rock'n'roll bio način ?ivota i ?enama nije trebalo toliko ?minke i silikona, a sada je va?niji celofan nego li bombona. Zaista ne vidim napredak za ozvučeni bunt mimo ru?enja ovih la?nih mitova i nekog novog pokreta, znate ono - od nule. Te otud i zaključak da ima smisla ovaj NRG i na spisku mu Đule!