View Single Post
Old 25-10-2011, 06:50 AM   #6
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Električni orgazam

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Prateci cika Vojin rad i narocito postujuci njegovu sposobnost da produkcijom isprati muzicku atmosferu koju sam bend namece,mislim da je i ovoga puta napravio pun pogodak i cak i pomake u nekom smislu.Bojim se da je producirati EO dosta veci poduhvat nego sto mislimo."Nemas nikom nista da das" mora da zvuci lo-fi,sta tu covek moze da uradi a da ne pokvari nesto sto je obelezilo EO karijeru?To sto je moglo,cika Voja je cini mi se i uradio.

Pa kakav je zvuk u krokodili dolaze,ja ne postojim,debeloj devi i konobaru?Onakav kakav se tokom snimanja rukama i glasnim zicama napravi.To ti je Elektricni Orgazam i to ti je ono sto ste do sada valjda ti i ostali njihovi fanovi obozavali?Sta je tu tebi cudno?Nisi valjda ocekivao da ce sada cika Voja da ih upakuje kao Inkognito?....
Sve to stoji. Mo?da je to samo moj utisak, ali čini mi se da je ovde ipak produkcija takva da se zvučna slika menja vi?e nego ?to bi trebalo na različitim uređajima. Kroz slu?alice je sve mnogo vi?e hi-fi nego ?to je zvuk Električnog ikad bio, dok je na iMac-u vi?e lo-fi nego "Krokodili" i ostale stvari koje pominje?.

Quote:
Originally Posted by arthur
koja je oprema kori?ćena za snimanje i mixanje, koliko je Aralica bio uključen u proces snimanja i sam performans muzičara (koji je takođe na visokom nivou, po mojim merilima) i sl. Eto to su neke stvari koje mene stavrno zanimaju.
Da, zaista bi bilo zanimljivo saznati neke detalje. Ovaj album definitivno zaslu?uje svaku vrstu pa?nje i analize.