View Single Post
Old 25-10-2011, 01:48 AM   #76
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Presonus Studio One V2 - ARA (r)evolucija!!!

Quote:
Originally Posted by euphoric View Post
Ima i ovde isto to, zove se merge events i mislim da je default komanda G.
Merge Events je ekvivalentan sa Glue Events u Cubase-u, zalepi sve evente. Ja necu to, ocu recimo ako imam 5 event-a na traci da grupisem 1. i 3. (ne da zalepim, nego grupisem), tako da kad selektujem prvi, selektuje se automatski i treci, kad utisam 1, utisa se i treci, a drugi, cetvrti i peti ostanu netaknuti. Merge events spaja sve eventova, primera radi ako imam ta pet eventa i selektujem 1. event i 5. event, komandom merge events on spaja 1. i 5. i sve izmedju njih. Ja samo hocu da grupisem 1. i 5. jer recimo imam stotinu eventa na traci i njima 30 ocu da modifikujem fade ins i fade outs, a da ne moram svaki put kad kliknem na nesto drugo ponovo da selektujem peshaka jedan po jedan. U cubase-u koliko god event-a da se selektuje naredbom ctrl+g (group events), a ne glue events, svi eventi klikom na bilo koji od njih se automatski selektuju. Ako me razumes, ako sam bio jasan :S

EDIT: Strip silence izgleda ima neki bug, koliki god open i close treshold da mu dam on sece uvek na isto mesto, pocevsi od -80db pa sve do 0, uvek ga isto isece

Last edited by Jan; 25-10-2011 at 02:09 AM.
Jan is offline   Reply With Quote