Quote:
Originally Posted by Jan
Pa isto ostaje piano roll samo bez dirki 
|
Sva?ta, evo sad čeprkam po ovome, nema izgleda... Ne mogu da verujem. Mada ja nikad nisam ni koristio taj izgled za drum edit, vi?e volim standardan pregled nota (mogu da editujem trajanje, velocity, konrolere...) a sve to u sprezi sa moćnijim drum VSTom, ima svoju prednost... A i tako sam navikao. Po meni to i nije neka mana.
Meni trenutno najvise nedostaje mogucnost rutovanja signala koja postoji u Samplitudu, donekle i Cubaseu, Reaperu i sl... Ovde je to malo ograniceno, a to je veliki minus. Inserti su uvek pre fadera (sem na masteru, gde to najvise i treba) i uvek
posle senda
Sve u svemu, ovaj program je za sada rekordno brz i ne-bloatware-ovan kao npr REAPER ?to je postao pun opcija koje nisu *ba?* neophodne i samo se nadam da će se tu i zadr?ati, tj da neće poći stopama REAPERa, koji se polako ali sigurno otima kontroli. Svakako to sa sobom povlači stvari tipa ovoga - nema drum edit view, nema score view, nema 50 raznih algoritama za detekciju tranzijenata i timestretch i ?ta znam ?ta jo?, ali zato radi brzo i prilično je WYSIWYG nastrojen (what you see is what you get)