Thread: Kurzweil PC3K8
View Single Post
Old 22-10-2011, 11:44 AM   #10
tuomas
Member

Default Re: Kurzweil PC3K8

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Da pojasnimo i anonimnim i selebriti muzičarima - PC361 je iza?ao iz proizvodnje i kod nas u Srbiji se nema vi?e gde nabaviti. Ima jo? koji komad na musicstore-u i thomannu verovatno. I, u slučaju da vam ne treba buzuki i ostali ethnic/plucked zvukovi, PC361 po ceni koja je trenutno aktuelna nije ni?ta drugo nego kradja. U tom cenovnom rangu (1090?) potpisujem - ne postoji bolji workstation.

Nema novih ROM zvukova tako da se ne dobija ni?ta novo u poredjenju sa PC3 serijom. Ali se preko k-compatibility fajla dobija dosta toga - hiljade i hiljade farbi sa K2xxx koje se mogu konvertovati tako da zvuče bolje nego ?to su zvučali na K2xxx.

Ali konkretno, ?ta je to najjače ?to se dobija? To ?to preko semplera mo?e? Kurzweil dopuniti u segmentima u kojima je slabiji. Ne svidjaju ti se duvači - eto Emax semplova, učita? ih i re?en problem.

Već sam napisao na prethodnoj temi. Na izgled ne toliko toga, ali opet meni dovoljno da predjem sa 361 na K6. Ni?ta se ne gubi a dobija se sprava koja će du?e odolevati zubu vremena.
Super objasnjenje,samo jos da cujemo koja je razlika u ceni. Mislim da u Sloveniji u Artistu ima jedan pc361 za 870e,koliko je i ovde kostao. Nisam ga uzeo jer me nije odusevio,ali koga zanima,neka okrene Artist.
tuomas is offline   Reply With Quote