Quote:
Jos uvek nisam probao kzw6K,ali koliko je to skuplji od pc361?
Naravno da mogu da pozovem artist za cenu,ali ovo pitam da bi pojasnili muzicarima koji su anonimni,ne znaju tacnu razliku u ceni izmedju te 2 sprave,a vole krzw.
|
Da pojasnimo i anonimnim i selebriti muzičarima - PC361 je izašao iz proizvodnje i kod nas u Srbiji se nema više gde nabaviti. Ima još koji komad na musicstore-u i thomannu verovatno. I, u slučaju da vam ne treba buzuki i ostali ethnic/plucked zvukovi, PC361 po ceni koja je trenutno aktuelna nije ništa drugo nego kradja. U tom cenovnom rangu (1090€) potpisujem - ne postoji bolji workstation.
Quote:
Sta se dobija u zvuku,u novim Rom zvukovima...
|
Nema novih ROM zvukova tako da se ne dobija ništa novo u poredjenju sa PC3 serijom. Ali se preko k-compatibility fajla dobija dosta toga - hiljade i hiljade farbi sa K2xxx koje se mogu konvertovati tako da zvuče bolje nego što su zvučali na K2xxx.
Ali konkretno, šta je to najjače što se dobija? To što preko semplera možeš Kurzweil dopuniti u segmentima u kojima je slabiji. Ne svidjaju ti se duvači - eto Emax semplova, učitaš ih i rešen problem.
Quote:
Vidim da je neko vec kupio,neko probao,pa me zanima sta je sve dobijeno za razliku u ceni,osim ovih 128mb?
|
Već sam napisao na prethodnoj temi. Na izgled ne toliko toga, ali opet meni dovoljno da predjem sa 361 na K6. Ništa se ne gubi a dobija se sprava koja će duže odolevati zubu vremena.