Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Ne znam odakle to pijetetsko nastrojavanje prema nekoj usranoj DAW aplikaciji koja god da je i svo to vs-vs-vs...
|
Ma nema toga cika Boki,matori smo mi malo za to

...nego u sustini hocu sekvencer koji ce mi posao raditi jos brze i lakse,a cini mi se da nam jabuka,stainberg i pogotovo avid totalno na kasicicu daju nove alatke.Nocas sam potrosio pet-sest sati igrajuci se sa Presonusovim studio one v2 sekvencerom koji je prava milina i otkrovenje za sve ostale.Vidi se da se programeri tamo debelo trude dok ostali spavaju....to me je samo iziritiralo i sto se tice Logica a pogotovo PT-a koji takodje imam u masini ali sada vise definitivno ne koristim ni za sta.Vreme je takvo da se editovati mora do besvesti i tu je PT po meni mala maca.Ne mogu svaki cas da importujem,exportujem,renderujem fajlove....kesha u studijima ima ionako jako malo kod nas....ako sam jos i spor....bice,dovidjenja prijatno,jer se ne isplati na jednoj pesmi raditi vise od tri,cetiri dana.
Quote:
Imam utisak, mada sam silom prilika prestao da koristim PT, da generalno, na forumu i diskusijama o PT ima najmanje stalnih korisnika i ljudi sa ikakvim korisnickim iskustvom PT-a a ostrasceni su PT-mrsci i sve sto se pljuje je da koooosta a kosta ISTO (u evro) kao i neki drugi... Vrlo malo ljudi zna da kaze konkretno, " ej, ne radi mi to i to, to me kara, ne mogu da radim jer to i to..."
|
Ma ima toga sigurno,da ne trazim sada postove u kojima sam isto to komentarisao....ali mislim da je trenutak da korisnici pocnu jednostavno putem foruma da vrse pritisak na avid apple i ostale i traze vise....pa jel tebi nije ovaj novi update avida smesan

,sta sad treba...da se upisamo od srece sto su nam spakovali gomilu loopova

i hoce za to da uzmu neki kesh.Ok,mozda ima stvari za filmsku industriju,ali kakve to veze ima sa nama (kojima se stalno natura na nos da je Avid industriski standard),pricam iz svog ugla.
Quote:
Uskoro cu i ja one tri tacke kao kvejk i arthur... 
|