View Single Post
Old 21-10-2011, 06:23 PM   #1
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Novi Pro Tools (TDM?) hardware cards

Cemu tolika graja...

Prvi put moram da se slozim sa cika Zokijem, mislim ok, ko zeli i koristi nesto drugo - ok.
Oko 550? ipak je prilicno smesna suma za aplikaciju koja je standard (bez obzira da li imamo razlicito misljenje o kvalitetu,nacinu rada, manama,prednostima ili ne).
Gooooomila ljudi pravi vise para na tome nego ceo ovaj forum iz gaca da istreses!

Puno je i 10? za nekoga ko radi sa 24/96 i dvokanalnim behringerom, ali ko radi - to je jedan poslic u malom lokalnom studiju...

Ne znam odakle to pijetetsko nastrojavanje prema nekoj usranoj DAW aplikaciji koja god da je i svo to vs-vs-vs...

Eno ga sad i Presonus i jos nekih novih, pa ko voli nek izvoli...kome sta radi posao.

Imam utisak, mada sam silom prilika prestao da koristim PT, da generalno, na forumu i diskusijama o PT ima najmanje stalnih korisnika i ljudi sa ikakvim korisnickim iskustvom PT-a a ostrasceni su PT-mrsci i sve sto se pljuje je da koooosta a kosta ISTO (u evro) kao i neki drugi... Vrlo malo ljudi zna da kaze konkretno, " ej, ne radi mi to i to, to me kara, ne mogu da radim jer to i to..."

Uskoro cu i ja one tri tacke kao kvejk i arthur...

Bockie is offline   Reply With Quote