Quote:
Originally Posted by quake2
Double facepalm    ,nadam se da je upucen ovom duhovitom i atipicnom predstavniku bedroom producer populacije  .
|
Da, da..Naravno da je upuceno njemu i njegovom autotune-u

..
Jos vise me brine sto u komentarima nema puno kritike za njega nego ima dosta "lajkova" i odobravanja za to sto radi..
Pretpostavljam da je prevelika dostupnost muzicke opreme i softvera za produkciju dovelo do ovakvih "ekscesa", sto je i za ocekivati, ali je problem u svemu tome sto ima jako malo cenzure, filtriranja i obicno "pogresni" (citaj: ne kvalitetni) dobijaju na popularnosti i postaju "heroji mladih generacija".
Barem je tako u EDM (i hip-hop) svetu..Nema vise dobrih ideja, sve je postalo genericko i sve se stapa u isto

..
Well, sa druge strane, uvek ima i bice i kvalitetne muzike, samo sto teze dolazi do izrazaja usled masovnosti ovih prethodnih

..
Na kraju, zelim samo da dodam da na termin "bedroom producing" uopste ne mislim u negativnom smislu, naprotiv, i sam sam "bedroom producer", i hteli mi to ili ne, razvoj softvera polako ali sigurno ubija potrebu za hardverom i velikim studijima. U EDM svetu vec godinama vladaju "bedroom produceri" sa veoma dobrim izdanjima, a interesantno je da se i sacica velikih studija koja je ostala, polako seli u "sobu"

..
Pozdrav
quake2 i dobra tema