Setup ne pokazije ni?ta,ukoliko odabir muzike koju svira? nije adekvatan (opet svakom svačije)!!!
Da,ti si vjerovatno veći roker od većine drugih na ovom forumu,koji nisu u stanju sebi priu?titi ?eljeni setup

Primjera radi,skoro sam bio sa Batom Kostićem,tip je autorska i gitaristička legenda Yu rocka.
Sticajem okolnosti,trenutno se krpi sa opremom kako zna i umije,a s druge strane ima? masu tatinih sinova koji vjerovatno i ne znaju ?ta su npr. modusi ,po kojima dotični gospodin brutalno voza,ali imaju Gibsona,Mesa Boogie i masu druge vrhunske opreme,te su zahvaljujući njoj "veći" rokeri od gosp. Bate i dr..
Naravno,za tebe bi i bilo pogubno da pravi? navedenu podjelu,obzirom da se kao svirač nisi izjasnio koja ti je primarno-stilska orijentacija,pa i "Amadeus" koketira sa vi?e stilova zar ne (da ne bude zabune,ja vas cijenim vas kao svirače)?
Ne ?elim da se moj istup po pitanju terci shvati kao degradiranje muzičara koji sviraju narodnu muziku,pa na kraju krajeva imam mnogo prijatelja iz te bran?e,a nekima sam i preporučio PC3 K6 ,u najboljoj namjeri stvarno.
Nisam iz Srbije,ali vjeruj mi rock,blues ili jazz na ovim prostorima egzistiraju dugi niz godina ,a tako će biti i dalje,iako mnogi ne bi voljeli da bude tako.
Ja na ?alost ili na sreću nisam majstor za pravljenje hitova,tako da mi jedino ostaje da sviram po klubovima obrade Deep purplea,Smaka,Leb i sola i sl.,ali ne ?alim se dok god u?ivam u tome,a valjda stignemo skupiti materijal za drugi album???