View Single Post
Old 19-10-2011, 11:35 PM   #22
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: koji uzeti novi HardDisk? help

@psionic - sve razumejsn. naravno. pazi zbunilo me je sto diviner kaze nemoj preko 2tb zbog ploce.. ako je rekao 2tb, onda znaci mora skroz fino saradjivati sa 1,5tb. i zbog tog najvise cu i uzeti takav. i stvarno ma dosta mi je to harda, kad skontam brzo ce proc par godina valja to opet prebacivati, na novi.. a za muziku? ma sve one banke mi ne trrebaju, treba mi par vrednih, najvise semplova od sf2, akai-a , gig i tih stvari, meni dosta sa plus vsti kvalitetnim. i sve to nek mi zauzme 500gb proslih a nece ja sam super prosao.

a za igre haha, de ba kakve te grafe jos par godina, ne igram na velikim LCD da u mene ne radi neka igra, nece full i te foree ja bi vec razmislio o menjanju, al sta cu menjati kad sve su na full il 80-90 posto po neka do fula plus samsung hd lcd monitor za tu grafu i za njegovu rezoluciju odlicno
bat3 do sad najjaca grafa za mene u nekoj igri. nema sta

a za win7 se slazemo. dosta ljudi muku muci s instalacijom nekih vsti i programa a kamo li da menjaju xp i sve ponovo sredjuju. al ono sto daje optimizam nama svima je da win 7 nije za kante i da konacno i ne ovisim o sledecem win8 /! .. . win98.. pa XP, i sad win7 .. provereni! to se trazi.

ps. evo slika. .za ovaj monitor lcd mi stvarno ne treba ta grafa za te reolucije?? gresim li?
Attached Images

Last edited by branoy; 19-10-2011 at 11:41 PM.
branoy is offline   Reply With Quote