@psionic - sve razumejsn. naravno. pazi zbunilo me je sto diviner kaze nemoj preko 2tb zbog ploce.. ako je rekao 2tb, onda znaci mora skroz fino saradjivati sa 1,5tb. i zbog tog najvise cu i uzeti takav. i stvarno ma dosta mi je to harda, kad skontam brzo ce proc par godina valja to opet prebacivati, na novi.. a za muziku? ma sve one banke mi ne trrebaju, treba mi par vrednih, najvise semplova od sf2, akai-a , gig i tih stvari, meni dosta sa plus vsti kvalitetnim. i sve to nek mi zauzme 500gb proslih a nece ja sam super prosao.
a za igre haha, de ba kakve te grafe jos par godina, ne igram na velikim LCD

da u mene ne radi neka igra, nece full i te foree ja bi vec razmislio o menjanju, al sta cu menjati kad sve su na full il 80-90 posto po neka do fula plus samsung hd lcd monitor za tu grafu i za njegovu rezoluciju odlicno

bat3 do sad najjaca grafa za mene u nekoj igri. nema sta
a za win7 se slazemo. dosta ljudi muku muci s instalacijom nekih vsti i programa a kamo li da menjaju xp i sve ponovo sredjuju. al ono sto daje optimizam nama svima je da win 7 nije za kante i da konacno i ne ovisim o sledecem win8 /! .. . win98.. pa XP, i sad win7 .. provereni! to se trazi.
ps. evo slika. .za ovaj monitor lcd mi stvarno ne treba ta grafa za te reolucije?? gresim li?