View Single Post
Old 19-10-2011, 07:55 PM   #26
euphoric
Member

euphoric's Avatar

Default Re: Presonus Studio One V2 - ARA (r)evolucija!!!

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ma nemoj se izvinjavati, ima stotinjak raznih programa, ko ce ih sve po'vatati - ja znam za Cubase, jer mi je to primarni alat

Inace dok sam imao zvanicni cubase (doduse 5.0.0), taj njegov bitbridge i nije bio narocito dobar. Kasnije su ga kao updatovali i kao radio je bolje, mada sve je to pomocu stapa i kanapa...
Jbrigde je btw sada na verziji 1.3, mislim da je malo stabilniji nego 1.2, a i postoji tu i neki bidule koji nisam probao... Ma postoji workaround za taj x64.

A kad vec pominjem Sonar X1, samo da dodam da je izasao neki Producer Expanded Koga zanima, neka pogleda na zvanicnom sajtu.
Ja sam odustao od 64 bita za sada jer imam samo 4GB rama pa ni ne bih osetio neku veliku razliku, a ne koristim neke velike biblioteke u sampleru..
Probao sam Logic x64 koji takodje ima svoj interni bridge, ali ima previse nedostataka u radu sa tim bridge-ovanjem, tako da cu radije sacekati native 64-bitne pluginove i nadam se da cu do tada imati barem 8 GB rama

Pozdrav !

(btw. svidja mi se tvoj avatar, iako bi 7 of 9, izgledala nekako .. hmm .. lepse )

Spoiler (scroll down):
Code:

Last edited by euphoric; 19-10-2011 at 08:05 PM. Reason: Spoiler :D
euphoric is offline   Reply With Quote