Quote:
Originally Posted by psionic
Ma nemoj se izvinjavati, ima stotinjak raznih programa, ko ce ih sve po'vatati - ja znam za Cubase, jer mi je to primarni alat
Inace dok sam imao zvanicni cubase (doduse 5.0.0), taj njegov bitbridge i nije bio narocito dobar. Kasnije su ga kao updatovali i kao radio je bolje, mada sve je to pomocu stapa i kanapa...
Jbrigde je btw sada na verziji 1.3, mislim da je malo stabilniji nego 1.2, a i postoji tu i neki bidule koji nisam probao... Ma postoji workaround za taj x64.
A kad vec pominjem Sonar X1, samo da dodam da je izasao neki Producer Expanded Koga zanima, neka pogleda na zvanicnom sajtu.
|
Ja sam odustao od 64 bita za sada jer imam samo 4GB rama pa ni ne bih osetio neku veliku razliku, a ne koristim neke velike biblioteke u sampleru..
Probao sam Logic x64 koji takodje ima svoj interni bridge, ali ima previse nedostataka u radu sa tim bridge-ovanjem, tako da cu radije sacekati native 64-bitne pluginove i nadam se da cu do tada imati barem 8 GB rama
Pozdrav !
(btw. svidja mi se tvoj avatar, iako bi 7 of 9, izgledala nekako .. hmm .. lepse

)
Spoiler (scroll down):
Code: