Quote:
Originally Posted by euphoric
Ja sam juce skinuo verziju 2, sa verzijom 1 sam malo radio tako da nisam ni blizu iskusan kao u Logic-u, a vec zavrsavam jednu traku, koju sam krenuo da probam kako radi V2 a poceo sam i drugu i podosta je uradio..
Jednotsavno workflow leti kao zmaj, sve je utegnuto i brzo, barem je moj utisak takav..Logic nisam otvorio od pre 3 dana, ali jos uvek cekam da vidim sta ce Apple uraditi sa Logic X-om koji (navodno) treba da bude presedan. Da li ce biti presedan u pozitivnom ili negativnom smislu, ne znam, videcemo. Znam samo da mi je S1V2 odlicno legao i da definitivno zelim da podelim sa vama svoje odusevljenje  ..
Sve je to subjektivan stav, ali verujte mi, ako ste imalo radili na Cubase-u ili Logic-u, sigurno znate da radite u S1, oseti se uticaj Cubase-a u audio obradi i aranziranju (ipak su oni i napravili Cubase) sa novim inovativnim idejama u aranziranju i mixeru koji je za mene mozda i najjaca karika S1 (pored brzog workflow-a) a radio sam i na PT mikseru i jos kako na Logic-ovom ..
Pozdrav 
|
Znaci oces da kazes da za nas koji smo radili u Cubase-u vredi probati Studio One?

Zainteresovao si me, moram ti priznati