Re: Moji instrumentali...
Nema ga toliko (u varijanti kada ja to kod mene na mojim spravama slu?am). Bubanj koji skinuh negde sa neta, ga ima u startu dosta, kad tu dodam gitare, a ima ih 3 (u kućnoj varijanti jo? uvek zvuči podno?ljivo za neki info, bar za mene) ali kada sve to spakujem u fajl za youtube, gde obično izaberem da je fajl ?to manji (da ne čekam ceo dan na upload) to ovako ispadne. Meni nebitno u celoj toj priči.
Kada mislim da neka od mojih ideja zaslu?uje, da ka?emo vi?e pa?nje, snimim to malo bolje, i platim nekom da to sa te zvučne strane sredi. Tako ovde imate od gomile ideja nekoliko koje su na taj način sredjivane i zvuče korektno, a ostale su vi?e "radne", u prolazu. Nemam vremena da se u ovo vi?e udubljujem (?to bi moji rekli, da ne propadnem u dubinu). Ionako sviram onoliko koliko mi je potrebno da mogu klinca učiti (bar u vom periodu kada hvata zalet) čim on dodje u fazu da je spreman sam zasvirati, moje gitare idu na zid, ?to se mene tiče.
Da se na?alim malo, eto vi?e od dva meseca ja i jedan progrmer iz brazila (Luciano, interesantno i on svira gitaru) tupimo i pravimo neku super brzu altku, koju zovemo "anti world lotto system", vajda ćemo je do kraja godine zavr?iti, pa ako se tu pojavi neka neočekivana dobit, eto mene u nekom studiju, da snimim penzionerski rock, bez previ?e delay-a.
Uzdravlje.
|