View Single Post
Old 17-10-2011, 06:31 PM   #33
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: fast track pro - slabiji zvuk nego sa analogne miksete

Quote:
Originally Posted by jaybox View Post
stigao sam kuci, upravo preslusavam na priblizno istoj glasnoci. prebacujem monitore sa jedne na drugu spravu, moram do podruma da pokupim jos kablova da isprobam to sto ste napisali..

ali, izgleda da je stvar u izlazu za sluske na laptopu koji pojacava signal, sto vise numera uporedjujem, sve mi se vise cini da je audio slika ofarbana/nabijena bas kao za slusalice, izrazeni basovi i vokali...
javljam se jos kasnije..
Pa ja ne bih bas te dve stvari uporedjivao: ta integrisana ima, kako si vec sam shvatio, pojacavac za slusalice, ali sve i da je line out, bez tog pojacalca, tesko da je to po nekom standardu... Vise verujem da je m-audio "po propisu" Plus sto su mozda popaljeni razni audio efekti u integrisanoj i slicno (optimizacija za slusalice, 3d, blabla...) Nemoj se zamarati, prihvati sto ti je neko vec napisao - takva je kartica i to je to (mislim da je daddy-z to rekao). Da je nesto neispravna, imao bi mnoogo tisi zvuk, mozda sa mnogo smetnji ( imam neku crknutu karticu, cuje se kao da ide kroz gitarsku distorziju )

Last edited by psionic; 17-10-2011 at 07:34 PM.
psionic is offline   Reply With Quote