View Single Post
Old 16-10-2011, 12:25 AM   #10
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: Van Gogh in NRG Recording Studios

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
to sto se tebi ne svidja nesto (iz kojih vec razloga) nema razloga da kritikujes / pljujes po bendu. Ni meni se ne svidja ali postujem sto ljudi mogu da napune stadion, sto su opstali toliko dugo i sto ima mnogo ljudi kojima ta muzika IPAK nesto znaci.
I pre sam rekao..ko ume bolje - samo izvolte!
Apsolutno! Ja nikad nisam bio fan Van Gogha ali ovo gdje je Van Gogh danas dokazuje da jednostavno imaju viziju kao bend, da zele da prezive i da zive od onoga sto rade, da prate trendove a danas je to jako bitno u muz. biznisu, mozda nije na Balkanu toliko! Zajebi ti to jesu "pravi" r`n`r il nisu, aj zivi od r`n`r na Balkanu? Mislim da nisu pretjerali sa dodvoravanjem i ne treba se toliko traumirati jesu li oni ono sto neko od nas misli sta je to jebacki r`n`r! Brate, za sve ima mjesta pod suncem! Ljudi sviraju, putuju, zaradjuju i dobro se provode a mi kuckamo i zasto imati kompleks od bilo cijeg uspjeha pa makar bio i Van Gogov?
Ja opet mislim da je klasicna,dzez muzika nesto zahtjevnije a ovo sve ostalo (i RnR, funk,disko,metal,el, zanrovi i tone svih drugih jbn zanrova) pa to je sve po konstrukciji - "pop" muzika u nekom sirem smislu ove rijeci!
Mozes ti misliti kako slusas cyber-tech-dark-grind-mistiq-crossover-k-palac najoriginalniju muziku koju ti bendovi samo za tebe prave i samo tebi distribuiraju. To je pop-ularna muzika koja se radi da bude popularna i slusana a na kraju i nesto banalnije forme!!!
Jeste mali prostor pa se svaciji prdez cuje ali zasto sebi dopustiti da te necije bilo sta nervira osim onoga sto ne mozes promijentiti daljinskim?
Samo jedan proizvod sa dodatnim paketom opremem!
Nekako vecina ljudi ovde muz. biznis shvata zuto-medijski. Kome cija frizura smeta, ne svidja mi se sto se podmladio, ofarb`o, ko je koga j..o a nije treb`o i slicni kritrijumi. Svidja ti se - ne svidja, opusteno!
Brate, napises umjetnicki uzvisenu muziku, ponudis Djuletu i ekipi, svidi im se, isproduciras im album i dotjeras ih po svom! Slobodno...ko nam brani??? Ili bilo koga drugog?

Apslotuno razumijem kad neko unovci nakon 2es i kusur godina svoj staz a opet da ne pretjerujemo, nije snimio prdenje u kantu!
Jebi ti taj pravi rokenrol pa poslije pises za neke tamo mace,kuce i pice da bi prezivio!
Ja bih doduse i volio cuti koji je to parametar pravog rokenrol zvuka ovde na Balkanu pa da vidim da nisam promasio temu? Koji je to pravi rnr bend u nas a da je toooliko bolji od Van Goga?

Da mi je prije par godina neko rekao da cu nekad mogao braniti lik i djelo Djuleta Van Goga reako bih mu da me lozi!

www.myspace.com/slikaiprilikamusika

Last edited by Ngino; 16-10-2011 at 12:33 AM.
Ngino is offline   Reply With Quote