View Single Post
Old 14-10-2011, 03:33 PM   #26
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Van Gogh in NRG Recording Studios

Quote:
Originally Posted by Bota View Post
Ja za ovoliko godina koliko sam na forumu ne vidjeh ni jednog kvalitetnog autora ovde koji bi imao legitimno pravo da "prvi baci kamen" i kritikuje nekoga drugoga, stavljajući svoj rad kao mjerilo kako treba da se "kvalitetno" radi.
O da, "ko smo mi da kenjamo po nečijem delu" Pa recimo da u korporativnom biznisu (a rock muzika a la Đule je mali korporativni biznis) postoji pojam koji se zove user feedback. Te dve reči dozvoljavaju svakoj bogovetnoj budali da nešto prigovara, vajka se, zanoveta, takoreći da kenja... pametni poslovni ljudi se ne sekiraju zbog "uvreda" koje čitaju u javnosti, a najpametniji među njima se trude da izvuku neke pouke iz tih "uvreda" (namerno stavljam ovu reč među navodnike).

Kao kad napraviš kobasice pa ih izneseš na degustaciju (za DŽ, naravno) i pitaš ljude - koliko biste bili spremni da platite ovo što ste probali? Samo glup proizvođač će reagovati izjavom: "napravi ti nešto bolje ako ti ovo nije dovoljno dobro".

Eto, ja veoma poštujem Đuletovu spremnost da iznese svoje proizvode na degustaciju (kroz dotirane koncerte u Areni, CD izdanja deljena za DŽ putem mobilnih operatera), ali još nismo došli do saznanja koliko potrošača bi zaista htelo da plati to što on nudi.

Pozdrav,

Vasa

P.S. I da parafraziram Mihajlovu babu: "Sve vam je to deco moja (poslovna) politika"

Last edited by awacs; 14-10-2011 at 04:28 PM. Reason: P.S.
awacs is offline   Reply With Quote