Quote:
Originally Posted by NLP
... tu ne sme? imati pomislica kao ?to te Eomsy nagovara; oko elektrike je treba biti veoma previdan pa makar biti prepicajzlast iako misli? da nema ?anse da se ?to dogodi!!!
Elektrika je k***a koja se ne da dirati.
|
Evo, nemam pojma kaj se desilo, jer sam ovaj post već jednom napisao, pa ga sad nema

...
No uglavnom, Nenade, ne ?elim da me se krivo shvati, ali "kućna" struja (utikači, utičnice, razvodne kutije, pa čak i kutije sa osiguračima "malo većim" znalcima o struji) nije rocket science

, poogotovo ubijanje struje u utičnici ... Naravno da se sa strujom nije za ?aliti i za igrati, jer mo?e biti pogubna, ali koliko je ljudi osposobljeno da radi sa motornom pilom, pa je svaki seljak koristi?! Najbitnije je da se opasan posao odrađuje sa extremnim oprezom, strahopo?tovanjem ...
Dapače , ako ima imalo sumnje u sebe, preporučam da to ostavi stručnijem umu od sebe. Stepla je i mene tu i tamo, nije ba? ugodno, no to je zato ?to nisam po?tivao posao koji radim

, pa eto mi ....
Mislim da mu mogu dati detaljne upute kojih, ako se pridr?ava, nema brige o bilo kakvoj opasnosti po ?ivot, no ponavljam, ako postoji bilo kakva sumnja u sebe, OSTAVI DRUGOME ....