Thread: Mini jubilej...
View Single Post
Old 09-10-2011, 10:59 PM   #1
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Mini jubilej...

Evo, drugari, 2000. post.

Jos od osnovne skole ( jos je Platon rekao da...) kad sam bezao sa nastave ( u to drevno doba je to bilo zesca frka) i odlazio u Kosovsku u prostorije da sviram (sad je tamo Berar) pa do dan danas, muzika je bila ta koja me nikad nije izdala, koja je uvek pruzila toplo krilo i utehu, bez obzira koliko mi se zivot radovao ili izivljavao nada mnom...

Do dana danasnjeg me drzi ljubav prema dobrom zvuku i sve sto sam napisao ovde je samo u toj funkciji, i ako se kome zamerih ili rekoh nesto sto se cini da je zustro, imao sam bolje namere, iskrene prema zvuku i tako ce biti i u buduce, vec me znaju ovde...!

Sve sto znam, uvek cu bezrezervno podeliti sa Vama, slobodno uvek pitajte, a ja se uvek obavezujem da cu se truditi da naucim jos vise i vise, da bih bio sigurniji u to sto Vam pricam...!

Hvala svima jos jednom ,ovaj forum postoji da znanje i kvalitet muzike na ovom prostoru podignemo na nivo koji zasluzuje, jer ,ubedjen sam, ovde je imperativ dobra emocija, dobra pesma, ono zrno covecnosti, ljubavi, koja cuci u svima i to je upravo ono sto treba da je "brend" muzike ovih prostora a svi zajedno imamo obavezu da to negujemo i uzdizemo na pijedestal koji treba da je prepoznatljiv i autentican za svaki kutak naseg prostora!

Ovde se overall desava dobar zvuk, budite sigurni u to, poklanja mu se izuzetna paznja, koliko god se mi uvek osecali inferiorno u odnosu na neke svetske trendove, verujte, mogu samo da nam zavide! Imamo cast da se nalazimo na malom prostoru, koji zauzima znacajno mesto u svetskoj muzici, i to treba negovati, to treba da nam je kredo!

Hvala svima jos jednom , i dobru srecu Vam zeli Big Bockie!

EDIT:

Evo , prozvace me cika Arthur,verovtno, ali uzeo sam sebi za pravo da Vam nesto "at hoc" otpevam...:~))))

Last edited by Bockie; 09-10-2011 at 11:21 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote