Quote:
Originally Posted by boggy
Tantal kondenzatore treba drzati podalje od audio primena.
|
ova tvoja tvrdnja je napisana bez vremenskog okvira i meni kao prosječnom posjetiocu ovog foruma to odra?ava tvoj stav da nije dobro koristiti tantale opčenito u audio primjeni.
iz tog razloga sam navodio neka imena, a sad dali ej to politički argument, protumači ga kako ti god odgovara. To ?to je netko koristio ovu ili onu komponentu, u to nemogu ulaziti. zato sam i ljepo naveo da kod rekapiranja napravim prvo simulaciju na kompjuteru, zatim to realiziram i poslu?am razliku.
drugo, nisi ti jedini koji je radio na razvoju u nekoj firmi.... ima i ja takvog sta?a sasvim dovoljno
?to se ovog dijela oko elektrolita sa 25 volti tiče... da, naravno, iam tu svega, ali to ?to sam napisao je bilo vezano za tantale i problem vezan za dostupnost tantala u naponima većim od 10V
i, da, na kraju, ovo oko tantala je stvarno offtopic, da gore netko nije spomenuo tantale, nebi ni do?lo do ovoga...
a ?to se debate tiče.... neka ljudi koriste ?to hoće u spravama, njihova stvar..... dao sam se uvući u ovo samo zato jer si na nečiji post oko tantala uzvratio izjavom da ih nije dobro koristiti, bez adekvatnog obja?njenja za?to. ovako je ispalo bezveze. Sad se tu nas dvojica nate?emo tko zna vi?e o F***** kondenzatorima totalno bez potrebe.