View Single Post
Old 01-10-2011, 12:23 PM   #17
mekonin
Member

Default Re: Mekoninov future studio

Quote:
Originally Posted by Eomsy View Post
Jel mo?e? molim te attachat sketch-up projekat, je rsu ti linkovi neaktivni , ba? bi malo pogledao, ako smijem ....
Naravno! Evo svezeg linka:

http://www.sendspace.com/file/6lg50s

Quote:
Mali i je prostor za vocal booth ... trebaju ti VELIKI vokali, a ne "mali" (u zvuku), pogledaj moj thread, zbog istoga razloga sam ja odustao od toga. Ali da ti bude za računalo, fax, printer i ostale zujajuće stvari, to bi moglo proć ...
Da, ostava je verovatno najpametnije resenje. A vokale bih eventualno mogao snimati u samom control roomu, kao sto predlazu na ovom linku:
http://www.realtraps.com/art_booth.htm

Quote:
A da sazida? iste takve stepenice na drugoj strani?! Identična stereo slika ... ?alim se. Ne znam, mo?da ih razvaliti, pa napraviti ?eljezne lojtre (stepenice, merdevine?). Nisam ti tu ba? pametan. MO?da čika boggy ima koju pametniju od mene ...
Dobra ideja, nije mi pala na pamet
Razmisljao sam o razbijanju, ali to je ipak beton, bice dosta problema to razbiti i srediti, ali ako ne postoji drugo resenje...

Quote:
Ovako odokativno, mislim da će ti ?irina stepenica smetati radnome stolu, stalcima za monitore, pa brijem da bi ih trebao prepoloviti. A na vrata (kao i na prozore) i ispod prozora napraviti neke absorbere. Bezveze je to pregrađivati, kada ionako ne mo?e? sav taj prostor tretirati (napuniti vunom), pa da bude veliki bass trap ...
Mislis prepoloviti duzinu stepenica ispred izdignutog dela? To je slican poduhvat razbijanju stepenica ispred ulaza u toalet. Ako bih vec resio da ih razbijem razbio bih ih skroz, i tu postavio gvozdene ili neke druge stepenice. Koliko uticu i one u sadasnjem stanju na stereo sliku?
Apsorbere bih svakako stavio na tu stranu, samo me zanima da li bi bilo najpametnije postaviti ih direktno preko prozora i vrata ili ih mogu postaviti blize zvucnicima na stalcima i dobiti zeljeni efekat?
mekonin is offline   Reply With Quote