Jel mo?e? molim te attachat sketch-up projekat, je rsu ti linkovi neaktivni

, ba? bi malo pogledao, ako smijem

....
Quote:
Originally Posted by mekonin
Kao prvo logicno resenje mi deluje da bi trebalo pregraditi prostor ispod kosog stepenista. Tu bi eventualno mogao napraviti ostavu ili vocal booth, u buducnosti.
|
Mali i je prostor za vocal booth ... trebaju ti VELIKI vokali, a ne "mali" (u zvuku), pogledaj moj
thread, zbog istoga razloga sam ja odustao od toga. Ali da ti bude za računalo, fax, printer i ostale zujajuće stvari, to bi moglo proć

...
Quote:
Tada bi jedini "neprekinuti" zid bio onaj nasuprot ulazu, koji bih mogao da tretiram apsorberima i sa dva superchunk-a u uglovima. Medjutim, tu imam problem sa stepenistem ispred ulaza u toalet, ne znam da li ima smisla tretirati taj cosak od stepenista do plafona za razliku od drugog koji bi bio od poda, to sigurno nije dobro za stereo sliku...
|
A da sazida? iste takve stepenice na drugoj strani?! Identična stereo slika

... ?alim se. Ne znam, mo?da ih razvaliti, pa napraviti ?eljezne lojtre (stepenice, merdevine?). Nisam ti tu ba? pametan. MO?da čika boggy ima koju pametniju od mene ...
Quote:
Takodje po toj orijentaciji, moj sweet spot ce biti postavljem malo ispred stepenista, okrenut ka ulazu. Na koji nacin bih mogao da tretiram tu stranu prostorije?
|
Ovako odokativno, mislim da će ti ?irina stepenica smetati radnome stolu, stalcima za monitore, pa brijem da bi ih trebao prepoloviti. A na vrata (kao i na prozore) i ispod prozora napraviti neke absorbere. Bezveze je to pregrađivati, kada ionako ne mo?e? sav taj prostor tretirati (napuniti vunom), pa da bude veliki bass trap

...