MOLIM DA SVAKO PROCITA OVO: Veliko izvinjenje svima koji misle da sam ih uvredio,narocito izvinjenje syncklv-u jer ga postujem i cenim kao muzicara i coveka,i najmanja namera mi je bila da nekog povredim. Inace,mislim da bi muzicke prodavnice trebale da daju popust muzicarima koji imaju svoj pecat.
Evo jednog primera,zahvaljujuci Radetu Kosmajcu,fantom G u Srbiji je prodat u velikim kolicinama. Zahvaljujuci Amadeus bandu,dynacord xa2 i midas 32,su prodati takodje u zavidnim kolicinama,itd,itd...Elem,samo bih voleo da se mi,muzicari koji imamo zavidnu karijeru drzimo i imamo stav.Ja hvalim samo ono za sta sam se dogovorio sa odredjenom firmom,na obostrano zadovoljstvo . Ja sam profesionalac,i svoje iskreno misljenje nikada necu reci ovako javno,vec samo "profesionalno" misljenje. Sta ja mislim privatno o Krzw-u,Clavii,Rolandu,Koronosu,Yamahi,Kawai,itd,itd ,je moja stvar(mozda mi je yamaha najbolja,mozda krzw,mozda clavia,mozda kronos), a sta mislim profesionalno rekao sam.
Zbog jednog mog velikog prijatelja iz Artista,prestajem da pisem negativno o krzw-u jer su oni uvoznici i Clavie i Krzw-a...
I jos nesto,moje privatno misljenje o KRZW-u se razlikuje od "profesionalnog"!
Nadam se da ste me razumeli