Re: Kurzweil PC3K8
Pozdrav svima. Ovo mi je prvi put da se ukljucujem na ovaj forum i tema me je bas zainteresovala.
Naime, muzikom se bavim nekih 30-tak godina i od klavijatura,mislim da je malo onih koje nisam probao. Prvi sinth bio mi je Korg poly 61, davne 1983.god. Za njim slede: Yamaha DX7,Roland D50, Ensoniq EPS,Kurzweil K2000,Korg Trinity,etc. da ne nabrajam. Razlog mog ukljucivanja na ovu temu je ta da sam hteo da cujem misljenje nekog, ko je imao prilike da proba PC3K. Koliko sam video, samo je jedan covek ovde imao prilike da ga proba (a i poseduje) a posto poznajem gospodina Synclavier-a i smatram ga za jednog od najboljih klavijaturista sa ovih prostora, uz postovanje ostalim clanovima foruma, uzecu samo njegovo iskustvo sa ovim instrumentom kao merodavno. Lepo su iznete i dobre i lose strane ovog instrumenta, koji btw,planiram da kupim. Imam dobro iskustvo sa Kurzwail-om, a i imao sam prilike da radim na PC3le8 OS.2.02 i impresioniran sam kvalitetom zvuka, mogucnostima i lakocom editovanja. Lako se povezuje na komp i editor i veza sa racunarom su odlicni. Zanimao me je pomak koji dolazi sa serijom K i dobio sam potrebne informacije. Hvala na lepo i korisno datoj recenziji.
Zanima me, da li iko zna koja ce biti cena PC3K7?
|