Quote:
Originally Posted by tuomas
Ljudi iz Artista su normalni ljudi i veliki profesionalci,i drago mi je da sada cujem razlog zbog koga se krzw hvali. Znaci dat je popust da ga neko reklamira i pise dobro o toj spravi,i to je dobra stvar po meni! Ja se sa time nikako ne mogu sloziti,da je to dobra sprava,koja dobro zvuci i radi samo u sobi kada si sam... Naravno da je za mene nedopustivo da jedan takav bend,sa takvom svetskom zvezdom svira "clon",i to clon druge lige! Ne bih se slozio ni sa tim da su hammond xk2,xk3 i xb2 dobre sprave,vec solidne. xk3c i nord stage 2 su nesto dgrugo,imaju najbolji i najverniji zvuk hammonda ikada. Naravno,nord stage 2 prednjaci u svim segmentima u odnosu na krzw i koronosa,jos ako mu dodas Jupiter 80 
|
Jedini tacan zakljucak koji si izveo je prva polovina prve recenice, sve ostalo moze da napise samo neko ko ili nije procitao moje prethodne postove i ukljucio minimum logike ili je skroz zlonameran...
Upravo zbog tvojih stalnih insinuacija od samog pocetka, da postoji neko "
ko je placen da voli Kurzweil", sam i napisao prosli post. Iz njega moze da se zakljuci upravo suprotno od onoga sto ti zakljucujes. Tamo sam kupio gomilu sprava od kojih su neke bile i na popustu kao i ova, a nikad ih nisam javno hvalio, niti je to iko od mene trazio kao nekakav uslov. Tako nisam bezrezervno hvalio (sto je tvoj manir) ni PC3K8. Ako si citao mogao si da vidis nekakav presek gde su
konkretno (po meni) nabrojane i neke
vrline i neke
mane. Sta je od toga tebi bitno - to je vec tvoj "problem".
Mani se manira da stalno rasprave prenosis na licni nivo i dajes pausalne ocene uz stalni podsmeh za koji nemas nikakvo pokrice. Za promenu daj konkretniji i korisniji pristup od onog "vrhunsko i amatersko" bez i jednog prilozenog realnog parametra, od kog nema nikakve realne koristi ni za jednog clana foruma. To "pije vodu" u kafanskim pricama sa treceligaskim "poznavaocima"... I ne brini previse o tudjem novcu - brini o svom niko ti ne brani. Ja se trudim da ne odgovaram na "bockanja" koja ti volis da upraznjavas, ali te molim da se okanes spletkarenja i jeftine za*******je.
Ako ti je toliko bitno da nahvalis svoje trenutne sprave (protiv kojih ja nemam nista i znao bih kako da ih upotrebim) otvori posebne thread-ove, pa neka ljudi ukrste misljenja. Da te podsetim, ovde je bila tema PC3K8 sa svim svojim vrlinama i manama, a ne Nord Stage, Jupiter 80, Hammond C3, osim ako ne das neko egzaktno i korektno poredjenje, a ne pricu o "synth-u tvog zivota ciji si ponosni vlasnik"... To ovde nije tema, uostalom imas i sticky "Sta posedujete od vijura", pa postavi slicice sa voljenim ti spravama.