Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Postavlja se teza da kako je nesto bolje od neceg, a potpuno se zanemaruje kom rangu sta pripada...!
Golf je bolji od yuga. Da i skuplji je.
|
E, ne sećam se da li sam već pominjao ovo što sledi (a mrzi me da koristim Search

):
Pre jedno 7-8 godina vozim se tadašnjim Bulevarom JNA (danas se zove Bulevar oslobođenja) od Autokomande ka Slaviji i ispred sebe vidim meni najomiljeniji auto svih vremena - Jaguar XJ6 Series 3, 4,2l (onaj s kraja 70-tih), u čiji gepek je baja nekako uspeo da uglavi kauč. Mislim, uspeo je da uglavi ćošak od kauča, naravno, 92% kauča viri, auspuh se vuče po asfaltu, super
Sad, ne kažem ja da je Jaguar XJ6 isto što i Hammond C3, niti da je Amadeus Band isto što i kauč, ja to samo nastavljam Bokijev off topic koji je skrenuo na temu prevoznih sredstava

Ali kad već pomenuh Bokija i Amadeus Band prošlo mi kroz glavu kako trombonista i saksofonista koji sviraju
onaj rege sa Debelim Romeom zvuče za nijansu autentičnije od Emaxovih duvača, makar utoliko što su asinhroni. Ali dobro je da i dalje ima ljudi kojima su duvači - duvači, pošto tako piše na displeju
Pozdrav,
Vasa