Quote:
Originally Posted by wladymeer
To ?to priča? upravo va?i za Triton. Da te impresioniraa dok ga sam svira? jer mu je EQ po defaultu a kad krene? da ga usnimava? čim nije u prvom planu sasvim nestane iz mixa. Za Kurzweil va?i ba? obrnuto - da te ni?ta ne impresionira ali da legne u mix. Kurzweil ti je uostalom jedna od retkih sprava koja svoj gain za fabričke programe dr?i nisko kako u slučaju da krene? da ih kombinuje? ne krenu da probijaju.
|
Kad sam bio mali smejao sam se jednom iskusnom chiki koji mi je pricao kako je prodaoTrinity (ciji sam ja tad superponosni vlasnik bio) odmah posle prve svirke, iako je u sobi bio impresioniran njime....... i vratio se na T3 (bilo takvo vreme)..... . kasnije sam shvatio sta je hteo da kaze, i bez zelje da podcenjujem nekoga ili neku firmu, nemam korga odavno u posedu..... ipak ne kazem da su korgovi amaterske sprave, cak su na njima neke stvari super zamisljene, meni se njihov zvuk jednostavno ne dopada (od 01w/fd pa na ovamo).... nisam probao kronos i sv1, tako da se o njih ogradjujem