Thread: Kurzweil PC3K8
View Single Post
Old 29-09-2011, 01:59 PM   #9
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Kurzweil PC3K8

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
To ?to priča? upravo va?i za Triton. Da te impresioniraa dok ga sam svira? jer mu je EQ po defaultu a kad krene? da ga usnimava? čim nije u prvom planu sasvim nestane iz mixa. Za Kurzweil va?i ba? obrnuto - da te ni?ta ne impresionira ali da legne u mix. Kurzweil ti je uostalom jedna od retkih sprava koja svoj gain za fabričke programe dr?i nisko kako u slučaju da krene? da ih kombinuje? ne krenu da probijaju.

Kad sam bio mali smejao sam se jednom iskusnom chiki koji mi je pricao kako je prodaoTrinity (ciji sam ja tad superponosni vlasnik bio) odmah posle prve svirke, iako je u sobi bio impresioniran njime....... i vratio se na T3 (bilo takvo vreme)..... . kasnije sam shvatio sta je hteo da kaze, i bez zelje da podcenjujem nekoga ili neku firmu, nemam korga odavno u posedu..... ipak ne kazem da su korgovi amaterske sprave, cak su na njima neke stvari super zamisljene, meni se njihov zvuk jednostavno ne dopada (od 01w/fd pa na ovamo).... nisam probao kronos i sv1, tako da se o njih ogradjujem