Thread: Autorski...
View Single Post
Old 28-09-2011, 12:58 AM   #8
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Autorski...

'Fala, drugari, pa... mogu delom da se slozim sa cika Vasom, mada to je taj bend (a nije uopste jako mlad), pa ko konta - shvata...!
Inace devojke su sjajno odradile, to su sve poznate devojcice koje rade sa nasim vecim imenima, prelepa Mira "Copezo", Milica (peva sa Sergejem), Lana (sa Aureusom - Goce Trzan) i... ...cetvrtu, bosonogu, zaboravih na svoju sramotu......ali nista manje dobra izvedba...

(evo prekorio me Dacko, dakle - Danka iz perpetuum mobile-ta)

Slikano je iz vise tejkova, ali je tonski snimak autentican, kako je i sta, vidi se sve, pa zato ponegde sync slike i zvuka nije bas po p.s.-u...

A i paprikas je bio vrh...!

Moram da se ispovedim, da sam samo za ovu numeru koristio Addictive samo za tom-ove...ipak ogranicen brojem kanala sam to zrtvovao...ali sam se zato sam sebi...#@#$%...majke za onaj kick,a ipak sam ga nekako navrteo, inace Amati, smece, jos zatvoren...pa sam ga snimio na kraju, nakon nekoliko proba sa d-112 i jos nekim, samo sa najgorim iz mikrofonskog parka Behringerom B-5, i po drugi put je taj sugavi mic odradio fenomenalan posao! Veliki sam protivnik trigger-a...
A inace je poznato da smece od mic-a 'oce lepo da radi na bubnjetu...

Zene, ljubaznoscu NS Artist-a, pevaju na SEE-4400 koji je ponovo pokazao da je potpuno u rangu mnoooogo cenjenijih kolega, a vec sam ga testirao na bas pojacalima i slicno i uvek bio veoma prijatno iznenadjen odlicnim rezultatima!

Lojalnost su pokazali i mikrofoni za ozvuku tomova iz kompleta za ozvuku bubnja AudioTehnica-MBdk7 koji su na vintage roto-Leslie-u i duvacima......i odradise vrrrlo korektan posao!!!

Cheers!

Last edited by Bockie; 28-09-2011 at 12:58 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote