View Single Post
Old 25-09-2011, 12:00 AM   #68
quake2
Banned

Default Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)

Quote:
Originally Posted by NLP View Post

Pamučnu nisam, ne znam dobrog ponudnika, baš sada koristim homatherm i gutex; drvena i celulozna vlakna a baš namjeravam isprobati steico-vu konopljinu koja je (barem kažu tako) superiornija naspram staklene i kamene, ima veoma fleksibilna vlakna koja mnogo bolje pretvara kinetičku energiju zvuka u toplinu (više slična stakleni pa i kažu da bolja od staklene po karakteristikama i nije iritantna).
Sve je to oko 40% skuplje od kamene na primjer.
Ko može da si priušti nema problema ja sam fleksibilan
Bojim se da se nista od toga ne moze pronaci ovde u blizini,pogotovo ne steico koji je i meni zanimljiv.Hteo sam malcice da ezoterisem sa vocal booth-om pa sam imao raznih ideja sa konopljom i naleteo na steico ,medjutim resih da ne komplikujem sebi vec dovoljno komplikovane stvari pa idem na siguricu sa azmafonom.Kontam da cu tu raditi samo jednom,bez rasklapanja

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Ne znam ako si pratio nego kamena i vunena vuna se sada proizvodi sa ecose tehnologijom i možeš da spavaš na tome i neče te ništa bockati i nema formaldehida i drugih "ljekovitih" substanci.
Jedino što ne valja da se zajedanput dobije samo veoma mekana varijanta te če kroz vrijeme doči gušča (tako kažu pa da vidimo).

Onda još preostaje poliesterska koja je isto veoma zanimljiva, velika efikasnost kod manje gustine, nema ništa iritantno i ne treba dodatke da se nešto zabubi. Cena u EU je isto viša, a u AUS i NZ je to veoma jeftino.
Oho,super ako je tako rade sada,nadam se da ce i zvucati isto kao i stara,jer sto se samog "zvuka" tice stara je bila mama.
quake2 is offline   Reply With Quote