Quote:
Originally Posted by Stole1963
puno hvala i svaka ti dala
|
Hehe, nema na čemu, a i ne mora svaka nego samo ona koju hoću
Nazad na temu: kao ?to otprilike i pi?e u uputstvu - LCF lampice se koriste tokom pode?avanja razglasa, čisto da bi naslutio koji mikrofon bi
mogao da pravi probleme. Kao ?to reče Boki odmah na početku - ne opterećuj se time. Da je ta lampica
zaista pouzdana (tj. korisna) verovatno bi joj posvetili malo vi?e pa?nje u Manualu
@psionic:
Zna? da se u velikom broju slučajeva sla?em sa onim ?to pi?e?, ali mislim da ovog puta malo preteruje?

Mo?da sam čak i vi?e nego ti alergičan na novajlijske postove tipa "kako da podesim kompresor da me noga bije u stomak", ALI ovo nije takav slučaj.
Čovek je krajnje pristojno postavio pitanje u vezi sa "lampicom" koja
nije uobičajena. Oba?ka ?to su informacije o dotičnom ne-ba?-uobičajenom indikatoru jako ?ture i ne ba? sasvim detaljne (u uputstvu koje je inače
veoma detaljno).
Nema veze koliko neko ima godina i za?to u debelo zrelim godinama neće da "uzme tonca". Mo?da je cicija? Mo?da ?eli pod stare dane da nauči ne?to novo? Mo?da prosto ne mo?e da ga plati? Nemam pojma, ali nije arogantan, nije tra?io ni?ta protivzakonito ili nemoralno, pitao je ne?to atipično... meni je to dovoljno za normalan razgovor.
Pozdrav,
Vasa