View Single Post
Old 23-09-2011, 11:29 PM   #57
quake2
Banned

Default Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)

UH UH UH druze NOOB!!! Ti mislis cak i da spavas u sobi prepunoj kamene vune oblozene samo platnom???Odmah cu te najdobronamernije po tvoje zdravlje posavetovati da prodas sve to sto si napravio i pravis ili od azmafona ili uopste ne pravis jer u takvoj sobici mozes samo da resis neke a onda da ti se pojave opet neki drugi problemi,sto mu na kraju dodje na isto.Znas li sta vidim kada se posle cele noci rada ujutru kroz prozor probije prvi zrak sunca?...ogromne kolicine prasine kamene vune kako lete svuda po sobi i koje nicim nisam uspeo da ukrotim.Razumem da te akusticari ne upozoravaju i ne sprecavaju u koriscenju iste,jer je ona akusticki-cenovno gledano do jaja,ali....u toj sobi nece oni provoditi mladost vec ti.Iznesi barem krevet negde ako je moguce.Meni barem placaju da sedim u tom sranju,i nece jos dugo, a tebi ce na kraju ljubav i hobi postati nocna mora.Video si da ti je i Boggy napisao kako koristi azmafon....mislis da je to tek tako ako kamena vuna radi posao slicno,za moje usi cak i bolje, a dosta je jeftinija?...Procesljaj Gradin thread,mislim da je i on imao problem...Niko ovde u sustini ne upozorava na ovo,samo se bavimo ovim i onim...a u pitanju je ZDRAVLJE momci...ZDRAVLJE..

Last edited by quake2; 23-09-2011 at 11:31 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote