View Single Post
Old 21-09-2011, 05:41 PM   #28
File
Senior Member

Default Re: zidani zid ili samo monta?ni

i da....znam da pricamo o idealnom i ?to boljem...ali kako to da ima toliko 'profesionalnih' studija koji rade 'profesionalno' i snimaju 'velike estradne zvijezde' sa jako profesionalnim rezultatima...a imaju ni?ta veći prostor od ovog kojeg sam ja sebi zamislio...evo znam jednog iz mog grada po?ege koji stvarno nije kucni studio i radi totalno profesionalno...sad je ulupo hrpu para u studio koji je u potkrovlju...live room a i control room mu nisu ni?ta veći od ovog...a jo? je u live roomu napravio guitar bootov i vokal bootove ?to znaći da ih je jo? i smanjio ... neka?em ja da ti nisi u pravu...daleko od toga...nego ako se prinese neka ?rtva...da li je to ba? tolka ogromna ?rtva...jer ?arafat po 100 watnom lampa?kom pojacalu sa hi gainom sa najzatvorenijim slu?alicama na svijetu ne mo?e bit ugodno u istoj prostoriji...a kao i provest 2 dana snimajuci gitare odvrnute na pola na takvom pojacalu...pa cak ni reamp ne poma?e jel ti je isto...a i mikrofonija koja se vuće iz takvog pojaćala...ima tu nedostataka također hrpa...akustika je bitna..ne ka?em ja ni?ta, najbitnija...ali nije jedina
File is offline   Reply With Quote