View Single Post
Old 21-09-2011, 01:29 PM   #20
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: zidani zid ili samo monta?ni

Quote:
Originally Posted by File View Post
proucavam ju vec dugo, ali eto usvojio sam ?to sam uspio...a i dalje ju proucavam tu na rumskom, nadajuci se da cu saznati ?to vi?e...a i saznajem i hvala vam ...ok...a ako napravim konstrukcijski zid 'ravno' i s tim dobijem i simetricnost control rooma (istina, to sam zaboravio)
novac je tvoj, snaga takodje...
Quote:
Originally Posted by File View Post
jel onda vrijedi da live room 'nakosim' onako kako sam i nacrtao, sa monta?nim zidovima?? Da li je potrebno, na koji naćin? razmi?ljao sam, malo mi se cini da bi taj zid bio predebel za toliku prostoriju...a problema sa susjedima i vanjskom bukom nemam..mo?da bi bilo dovoljno da sa ove strane gdje je control room samo o?bukam zid i gotovo, a sa druge stavim pregradni zid, kamenu vunu osb ploce....+ zanima me: odmak od zida, ro?tilj, kamena vuna, osb ploce...jel to utjece na akustiku prostora ili je samo da bi ju zvucno izolirao...jer ionako na kraju ovog procesa bi i?li apsorberi difuzori na to sve....s tim da bi mo?da iskoristio i ciglu za jedan od zidova za ?ivlji bubanj...lupam nemam pojma, ali mi mo?da mo?ete pojasniti
A zasto uopste pregradjujes prostor ako imas sada pristojnu zapreminu, a pregradjivanjem ces dobiti dva dosta manja prostora...

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote