Quote:
Originally Posted by dexyco
Odlicna tema, procitao sam je kompletnu. E sad, jedno glupo pitanje - kod Win-a 7 me uzasno iritira kako su uradili recording podesavanja. Vama koji imate dobre eksterne karte to bas i nije neki problem, ali meni koji koristim integrisanu jeste. Uopste ne postoji recording mixer, treba preci sto koraka da bi se pojacao ili smanjio nivo zvuka na nekom ulazu i slicno. Jel postoji neka alternativa za to, neki drugi mikser koji moze da se instalira i iskljuci windowsov?
|
Pa uglavnom "integruse" imaju svoj audio control panel (mikser), tu mozes sve da uradis...
Quote:
Originally Posted by dexyco
Mali off - veliki problem kod rada sa videom u Win 7 je nekompatabilnost sa Overlay mixerom, jel postoji neko resenje za to?
|
U sedmici ne postoji overlay mixer, ali svaki malo noviji program ima EVR (enchanced video rendering) kojeg je preporucljivo koristiti na post-xp sistemima. E sad, ako si hteo overlay da mozes da kloniras video sa plejera na drugi ekran, to mozes samo sa ATIjem i njegovim novim drajverima. nVidia je odustala od podrske kloniranju overleja na full screenu drugog displeja. Opet - resenje je program koji je pisan da moze da prikaze sliku na drugom displayu nezavisno od overlay-a.