View Single Post
Old 18-09-2011, 09:23 PM   #93
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Skrillex - (relativno) Novo ime na sceni...

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
Dakle, ako 99% svih top dance producenata na svijetu su ljudi sa minimalno 35 godina koji imaju ili mega studije,od Paul Van Dyke( ima Euphonix System 5 u svom studiju), ili im miksaju profi in?enjeri u top studijima(David Guetta) ili koriste toliko hardware-a da im ne stane u studio (Deadmau5) onda kako je moguće da se Skrillex nađe u tom dru?tvu sa 23 godine i sa laptopom?

)
opet mi o opremi kao (bitnom) faktoru za "hit" pesmu (BTW, Skrillex jos nema oficijelni hit!)
Paul Van Dyke, je dobio veliki popust na Euphonixa (za uzvrat za reklamu i support za kompaniju), drugo, kao sto verovatno i sam znas...svremena na vreme ljudi kupe nesto skuplje zbog poreza (bolje da se potrosi - ulozi u biznis, nego da uzmu poreznici) .

Guetta je vec "hit factory" a i sam priznaje da nije engineer...sa njim radi tim ljudi da bi uspeli da postignu taj volumen hitova i rada sa raznoraznim ljudima + neko treba to da promovise. Nemoze SVE u isto vreme...
Team work je odavno prisutan u dance (i pop) muzici.

A Deadmou5 nema bas toliko hardware-a (ako pricamo o outboardu) ima vise modularnih sintova (vidi slike)...a opet, u toni videa koje kaci na youtube...SVE radi u software-u ! Nikad nije ustao i napravio neki sound na nekom modularnom sintu...a i sam je u par intervju priznao da tek uci kako rade modularn sintovi
Attached Images

DaBear is offline   Reply With Quote