Quote:
Originally Posted by awacs
Po sopstvenoj tvrdnji ima 17-18 ( http://djmatroda.bloger.hr/)  A mo?da se la?no predstavlja  Kako god bilo, za razliku od Surfera meni je stra?no drago kad je neko mlad, a mnogo bolji od mene u tom uzrastu. Pa čak i ako je bolji od mene u OVOM uzrastu  To mo?da nije dobro za moju sujetu, ali je svakako dobro za civilizaciju.
Pozdrav,
Vasa
|
Kolega awacs, ja nemam problema sa egom, niti se ovdje radi o tom.
Dakle, ja ne ka?em da bi ja to mogao bolje, niti ne stavljam svoje pjesme i progla?avam ih boljim. I naravno da ima stotinu boljih producenata od mene,i naravno da to Skrillex radi bolje od mene, ovdje se uopće ne radi o tome.
Čak ?tovi?e tvrdim da nema nikakve ?anse da ja dostignem jednu desetinu tog zvuka čak niti u top studiju ali sam svjestan da se takav zvuk sigurno ne dobiva na Air Booku i da to radi netko sa 23 godine.
Jer morao bi biti potpuni genije za tako ne?to.
Dakle, ako 99% svih top dance producenata na svijetu su ljudi sa minimalno 35 godina koji imaju ili mega studije,od Paul Van Dyke( ima Euphonix System 5 u svom studiju), ili im miksaju profi in?enjeri u top studijima(David Guetta) ili koriste toliko hardware-a da im ne stane u studio (Deadmau5) onda kako je moguće da se Skrillex nađe u tom dru?tvu sa 23 godine i sa laptopom?
I smell a BS.
A po?to nema NIKOGA drugog iz njegove generacije niti blizu po zvuku onda se ne mo?e raditi niti o generacijskom progresu jer je on jedini predstavnik te generacije koji tako zvuči.
Sve drugo je te?ki prosjek ITB zvuka kao i taj zadnji primjer koji ste stavili.
Dakle ili je njegovo navodno miksanje totalni BS ili je on Mozart svoje generacije.
S obzirom da su i Mozarta napadali u njegovo vrijeme, postoji ?ansa da Skrillex to stvarno i je.
Ostavit ću tu mogućnost