View Single Post
Old 15-09-2011, 01:22 PM   #73
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Skrillex - (relativno) Novo ime na sceni...

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
Ne, sve u redu. Vi smatrate da klinac od 23 godine najnormalnije mo?e napraviti takvu produkciju na laptopu.
Ajde se sjetite ?to ste radili sa 23 godine i koliko ste znali o miksu i produkciji pa razmislite jo? jednom o tome.
Nije va?no ?ta sam ja (ili ?ta si ti) radio sa 23 godine. Za razliku od tebe ja verujem da su dana?nji 23-godi?njaci pismeniji od nas u tim godinama, samim tim ?to raspola?u nekim natalo?enim civilizacijskim iskustvom koje kombinuju sa svojim ličnim iskustvima. I smatram normalnim to ?to ih boli dupe da tumače "hi end outboard" kao nekakva bo?anstva kojima treba da se mole da bi skrenuli pa?nju na svoj talenat. Njima je Urei 1176 mitolo?ko biće isto koliko i tebi Zevs. I kao ?to ti ne prinosi? ?rtve Zevsu da bi smiksao pesmu, tako ni oni ne moraju da se klanjaju 1176-ici.

?to se Skrillexa tiče - jebe mi se za to na čemu je miksao (valjda se sla?emo da je IPAK on miksao, po?to ga jo? uvek niko nije tu?io zbog la?nih tvrdnji). Ako je miksao ITB - veliki je car i had?ija, ako je miksao OTB - veliki je car i had?ija. Ako je miksao OTB, a priča da je miksao ITB - veliki je političar. Kako god da okrene? - veliki je, a tek mu je 23.

Pozdrav,

Vasa