Quote:
Originally Posted by Surfer
Ne, sve u redu. Vi smatrate da klinac od 23 godine najnormalnije mo?e napraviti takvu produkciju na laptopu.
Ajde se sjetite ?to ste radili sa 23 godine i koliko ste znali o miksu i produkciji pa razmislite jo? jednom o tome.
Dajte vi sad meni recite za?to onda Lady Gaga i T-Pain miksaju u Germano studios na nekakvim zastarjelim tehnologijama i plaćaju 1000$ po danu
http://www.germanostudios.com/
Meni to nije jasno.
Pa koje su to budaletine umjesto da daju Skrillexu da im to smiksa na svom Mac booku
Pa dajte ljudi, molim vas.
Stvarno niste u redu
P.S. Ona slika u studiju meni sve govori jer sam to i znao.
Ne znam kako ne čujete skupoću tih mikseva i ne shvaćate da nema nikakve ?anse da se to napravi ITB. 
|
Ja sam samo nekoliko puta video velika imena (Mariah Carey, Beyonce, Neptunes)da dolaze u studio u kome sam bio / imao sobu...
Te velike zvezde idu u velike studije UGLAVNOM zbog velikih zvucnika i popratnih prostorija jer imaju tonu ljudi koja dolazi sa njima !!! Bude nekad na jednog pevaca i po 15 onih koji se "keshaju" !!!
Nikome od njih nije bitno dal je SSL / laptop ili sta vec...njima $1000 ne znaci nista jer ionako nece u tom studiju provoditi mesece kao sto se pre radilo!
A ovo za godine...he he danasnje generacije razvaljuju!
Moja kcerka je sa 4 godine znala da se uloguje na internet ! Sad (sa 9 godina) razbija kako brzo kuca na kompjuteru, surfuje, googla, radi u Garage Bandu (!), poznaje Word, Excel...iPhone / iPad zmurecki radi sa njim...a pomalo kapira i Pro Tools...ehej! 9 godina !!!!!! Zna SVE Top40 artiste, sve pesme i sve lyrics...i moze da pogodi (bez greske) sta ce da bude Top 5 !!
Oni sad vec u skoli imaju IT, pa ti vidi !!
Ja sam sa 9 godina vukao kutiju od cipela sa kanapom po ulici !!!!