View Single Post
Old 14-09-2011, 11:53 AM   #6
tomo
Member

tomo's Avatar

Default Re: Sugestije za sljedeci korak

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Sto se preampa tice uzeo sam Great River skoro i mogu da kazem da sam vise nego zadovoljan..

Ako ga navaris na input ima dobre kolorizacije, ako oces cistiji zvuk moze i to preko outputa, loading i impedance takodje rade svoj smek.. Hi Z instrument input isto radi za sve pare! Sve u svemu svajcarski noz od male sprave..

Ovaj moj je ME-1NV i on je mono.. Ako ti trebaju 2 kanala imas MP-2NV koji je isti samo "dupliran'.. Ali s njim vec ulazis u cijenu 1073-jke.
jes, samo za njega nemam nikakvu predod?bu kako radi kod koloracije, a i kod čistine. dosta ga hvale, da. hvala na prijedlogu, budem jo? kopao informacije u vezi njega.

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
A sto se tice LCD-a kad je rijec velikom i detaljnom, svi hvale braunere u toj kategoriji..

Za distressore ne znam nista direktno (licno)... Ali znam da ih koriste mnogi cije trake volim da cujem
LCD sam gledao TLM102, Black Knight, a i neke od Blue mikrofona, tipa Mouse i Dragonfly. Ima li tko u ovim krajevima da ne?to od te klase probam?

A Distressor, da, svi ?ivi ih imaju, to izgleda nema pogre?ke ako se odluči kupiti.

Bio bih zahvalan za jo? prijedloga i sugestija.
Hvala!
tomo is offline   Reply With Quote