View Single Post
Old 10-09-2011, 10:59 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: The McGurk Effect! iliti sta rade GUI na plugovima :)

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Verovatno si primetio kako, u danasnje vreme, neki spotovi doprinose tome da ti pesma zvuci dobro, a kad istu tu stvar cujes bez tih vizuelnih zajebancija shvatis da pesma i nije nesto - istu stvar je primetio i Boris Bizetic, gde u jednom intervjuu konstatuje kako ga danas ljudi pitaju da li je ""video" novog Dzeja"...
Mislim da sam čak i ovde (na forumu) pominjao "Slučaj Nirvana". Spot za "Smells Like Teen Spirit" je ustvari objasnio da se radi o "gara?nom bendu". Kad čuje? istu numeru bez spota - klinički precizno, skoro pa sterilno. Helter Skelter (originalna verzija) onako na uvo deluje triput "gara?nije". Ali ko mo?e da zanemari oznojene navijačice, sepiju u slici, zadimljenu atmosferu... Ja ne mogu. A gitare na?timovane samo tako, alikvoti onako ekolo?ki raspoređeni, tranzijenti svakakvi samo ne "gara?ni"... A Helter Skelter onako bez ikakve vizuelizacije zvuči kao usputni snimak iz gara?e. Ali j*b*?m*m*t*r, Helter Skelter je otpevao pristojni dečko iz Liverpula koji je već tad bio truli bogata?.

Pozdrav,

Vasa