View Single Post
Old 06-09-2011, 06:29 AM   #7
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: mali monitori za malu sobu?

Sve je to lepo, cuo bi ja da imam gde, ali ja moram naruciti nesto sa amazona na slepo, jer sam vec na brodu ... Sta je sa onim wharfdale monitorima, oni su mali a cika sloba ih je hvalio mozda i vise od maca?

Fostex Frequency Response: 20-50 kHz +0dB-3dB ?? Ako je stvarno tako kupujem odmah Ima ih za 180 dolara na amazonu, mada ovaj dizajn me malo plasi iskren da budem, ne lice uopste na monitore i kutija je veoma mala, ne verujem da ovo ima ista basa?

Ti alesisi mi se cine interesantni, mada jesu malo skuplji ... u rangu sa krk negde cini mi se ...

I da, ne bih ja monitore nigde prenosio svakodnevno, nego treba ih jednog dana strpati u prtljag pa na avion, pa da ne budu bas preteski, da moram da placam za prekoracenje tezine itd ...

Dynaudio nije po mom uksu bio od prvog slusanja pa na dalje, tako da njih ne bih uzimao u razmatranje ... ne kazem da su losi, samo mi se ne svidja njihov zvuk ...

hvala na predlozima, ajmo druga runda

Pa i nisu alesisi skuplji, ima ih za 170 dolara par na amazonu, USB verzija je 10-20 dolara skuplja ...

Last edited by SumAnuT; 06-09-2011 at 06:39 AM.
SumAnuT is offline   Reply With Quote