Thread: Biografija
View Single Post
Old 04-09-2011, 03:10 PM   #37
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Biografija

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ne znam zasto reagujes, pa nisam rekao da nema dobrih. Cuo sam par dobrih i originalnih, a ostalo sto sam (uglavnom) cuo je previse agresivno, primitivno i ulicarski za moj ukus. Par njih sam i snimao (nemam pojma ni kako se zovu - eto koliko me to zanima) jednostavno mislim da je to "crna" muzika i da mi sa tim ni izdaleka nemamo dodirnih tacaka. I ne vole svi iste stvari, sorry ali tako ja mislim - to je samo moje misljenje.
A ovaj primer "biografije" govori sam za sebe
1. cvija nije hip hop.
2. crna muzika? ok, onda srbi smeju samo narodnjake da rade, jer su jazz blues, funk pa i rock (blues had a child...) crna muzika..
3. ako pokopash neshto ne mozesh da kazesh mene to ni ne interesuje, ali opet imash oformirano mishljenje o tome. nemash dovoljno informacija, i ne mozesh da govorish o tome na ovaj nachin.. npr kao da sam ja chuo dve domace rock stvari i rekao meni je sve to kod nas sranje i previshe izveshtacheno to nije to. a chuo sam tipa tropico band (koji nisu rock jelte, ali ljudi vole da ih svrstaju u to)

nisi chuo, i ne mozesh da sudish. ok je da imash svoje mishljenje ali ne da napadash taj pravac kod nas i da kazesh najnestvarniju rechenicu ikada "to je samo za crnce" WTF?

nashao sam se "uvredjenim" jer sam dosta dugo bio deo toga svega i znam shta se sve zove hip hopom ali isto tako znam shta sve jeste hiphop a shta ne.
nazalost to shto se kod nas zove hip hop nema veze sa hip hopom.

pozdrav

edit: sad vidim sledeci janov post, ja sam i suvishan ovde.. al ajde..
HeatMan is offline