Quote:
Originally Posted by Uro?_86
Znači kupio sam stereo monitore "cakewalk MA-15D" u muzičkoj prodavnici "Gloria" (Podgorica) za 200? i oni su priključeni na interfejs "cakewalk UA-25 EX". Nakon mesec dana kori?ćenja u toku miksovanja jednog aran?mana opao mi je zvuk ne za 50% nego 90%! Tek nakon reinstaliranja programa (koji je do?ao uz interfejs) monitori vraćaju određenu jačinu zvuka,ali na odnosu koji je bio meni je sada slabiji zvuk za 50%. Big Bockie ti si mo?da u pravu da ne mo?e da padne za 50%,ali ja imam takav utisak na zvuk koji sam tada čuo i na zvuk koji sada čujem. A,kablovi su mi do?li sa stereo monitorima. Ja nemam taj ulaz za amp na monitorima...
|
Treba da zvirnes na google da li je to "tipican" problem vezan za tu marku zvucnika,pogledaj da li na sajtu proizvodjaca postoji opis takve pojave, mozda skines noviji set drivera,firmware-a itd i da se uveris da li je softverski sve podeseno kako treba i ako i tada ne mozes da resis problem,
radnja je duzna da ti pomogne da proizvod koji si kupio, radi onako kako je radio kada si kupovao! Ne kazem da moraju da ti daju novu ili tako nesto, ali treba da ti pruze pomoc! Dakle, ne znam kakvi su zakoni dole ali sticajem okolnosti znam da su inspekcije tamo revnosne kao i ovde, pa je i to opcija...
Poz'